sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hopealankarannekoru

Tämä rannekoru syntyi taas kuparilangan kieputtelutarpeesta. Yhdistin kieputtelun tulokset verkkokivillä toisiinsa ja siitä syntyi oikein kaunis rannekoru.


Pikku prinsessat

Takapihalla oli ihanan lämmintä, joten istuin siellä auringosta nauttien ja prinsessoille koruja näperrellen. Toinen näistä taitaa mennä siskontytölle, joka on maailman suloisin balettiprinsessa.

á 11 €, kaulanauhojen pituus 41 cm

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Jade-ametisti -rannekoru

Kaulakorua täydentämään tein tämän kaksirivisen rannekorun, josta löytyy samat kivet, kuin edellisestä, eli jade, ametisti ja howliitti.


Jade- ja ametistisiruja

Tämä näyttävä kaulakoru on tehty jade- ja ametistisiruista sekä pyöreistä howliiteista. Riipus on lasia.

korun pituus 78 cm



torstai 26. huhtikuuta 2012

Avainkaulanauhoja tilattavaksi valmiina tai tee-se-itse pakettina

Tässä kolme erilaista avainkaulanauhaa joista voit tilata itsellesi mieluisan. Saat sen valmiina tai voin laittaa tarvikepaketin postiin tulemaan, jos haluat kokeilla itse avainkaulanauhan tekemistä. Työvälineiksi tarvitset vain pihdit, joilla voit puristaa kiinnityshelmen kiinni.

Kaulanauhojen pituus on taitettuna 53 cm aivan avainperään saakka mitattuna. Jos haluat pidemmän tai lyhyemmän, mainitse siitä tilatessasi. Myös muita värivaihtoehtoja on pyynnöstä saatavilla, kuten esimerkiksi musta-turkoosi.

Maanläheiset värit: puuhelmiä, jaspista, verkkokiviä, simpukkaa jne.

Musta-valkoinen: puuhelmiä, särölasia, muovi- ja lasihelmiä

Musta-fuksia: puuhelmiä, facettilasirondelleja, akaatti, jne.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Jaspiskoru

Tässä tilauskaulakorussa on käytetty maisema- ja picture jaspista sekä facettihiottuja lasirondelleja.


tiistai 24. huhtikuuta 2012

Planeetat kiertoradallaan

Sardonyxista tuli myös seuraava korusetti, mutta tässä ne on kieputettu kuparilankaan. Lisäksi olen käyttänyt metallihelmiä, facettihiottuja lasirondelleja ja marmoria.

Rannekoru

Korvakorut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Hempeää helmeilyä

Tämä kaulakoru sopisi vaikka morsiamen kaulaan. Keskellä oleva iso kivi on Botswanan akaatti ja helminauha on tehty helmiäislasihelmistä. Kaulanauhan pituus akaattiin asti on 50 cm, mutta voin vähän lyhentää, jos tarpeen.

pituus 50 cm

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Metsän sormukset

Nyt teki mieli taas tehdä sormuksia, joten otin kuparilankakerän ja aloin pyörittämään. Pyörittämisen tuloksena keksinkin tehdä sormuspohjaksi monen kierroksen vieterin ja siihen kiinnitin kiven vinottain. Ja kun yhden sai tehtyä, täytyi tehdä vielä toinen kaveriksi. Molemmat kivet jaspista. En laita näitä erityisesti myyntiin, mutta kyllä nekin saa minulta ostaa pois jos haluaa... á 4 €


Punaista sardonyxia

Nyt on tullut vähän taukoa koruntekemiseen, kun olen suunnitellut tulevaisuutta ja tehnyt tee-se-itse -korupaketteja, joista jokainen voi tehdä itse oman korun valmiin mallin mukaan. Ne julkaistaa sitten syksyllä.

Hain Helmiharakasta uusia helmiä ja mukaani tarttui näitä kauniita punaisia sardonyxeja. Kaula- ja rannekoruista löytyy niiden lisäksi myös hematiittia ja oranssia marmoria.  Kaulakoru on tehty mustaan puuvillalankaan ja rannekoru koruvaijeriin.




sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Vaaleanlila avainkaulanauha

Tilauksena avainakaulanauha vaaleanpuna/violetti sävyisenä. Kaulanauhasta löytyy pääasiassa lasihelmiä, mutta myös kuukivisiruja ja simpukkanugetteja.


maanantai 9. huhtikuuta 2012

Japanilaiset kukat mustassa helminauhassa

Tuunasin variksenamarjakorusta uuden version. Tähän lisäsin helminauhan keskelle kolme japanilaista metallikukkaa facettihiotuilla lasihelmillä varustettuna ja poistin metallilenkit helmien väleistä. Korusta tuli lyhyempi, jolloin kukat asettuvat kauniimmin. Koruun sopivat variksenmarjakorvakorut maksavat 6 €.

Tämän korun voit tilata myös tee-se-itse-pakettina, jolloin lähetän postitse kaikki tarvittavat helmet ja osat. Työvälineiksi tarvitset vain kärkipihdit, tasapääpihdit ja sivuleikkurin (ellei pihdeissä jo ole valmiina).

Hinta postituskuluineen: Valmis koru 14 € / tee-se-itse-paketti 12 €

14 €, pituus 45 cm

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vaaleanpunaisia rodoniitteja

Eilinen ratsastusretki sakeassa lumipyryssä sai aikaan sen, että tänään oli pakko etsiä helmiarkusta taas jotain keväistä, jotta näistä takatalvista selviäisi lannistumatta. Kaulakorun isot vaaleanpunaiset kivet ovat rodoniittia, pienet lasihelmiä ja sydämet synteettistä turkoosia. Korvakorut ja rannekoru on tehty lasihelmistä.

pituus 61 cm




keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Variksenmarjat

Ajattelin kerrankin tehdä suhteellisen yksinkertaiset helmet ja vielä mustat. Korvakorut ovat lähes samanlaiset, kuin mitkä jo kerran aikaisemmin tein. Helmet ovat puuhelmiä.

Kaulanauhan pituus n. 52 cm

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hematiittiriipus helminauhassa

Tilauksena oli tummanharmaa-sininen lyhyehkö kaulakoru. Korusta löytyy kaikenkarvaisia helmiä ja kiviä; akaattia, särölasia, lasihelmiä, simpukkahelmiä, verkkojaspista, jne. Kaulakorun pituudeksi toivottiin 54 cm, mutta tein siitä hieman lyhyemmän, koska hematiittirinkula tuo koruun lisää pituutta.


Toinenkin sini-harmaa, jonka pituus 54 cm