keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kesäkorut ylijäämähelmistä

Mikäs sen parempi tapa käyttää helmiä, jotka ovat jääneet vähemmistöön, kuin tehdä niistä iloinen ja värikäs kesäkorusetti! Kaulanauhan pituudeksi tuli 102 cm, joten sen voi kietaista kaulalle myös kaksinkerroin. Rannekorun tein kaksiriviseksi, jotta siihenkin tuli tarpeeksi värikkyyttä. Näihin ihastuin niin, että niille tulee varmasti paljon käyttöä.




maanantai 28. toukokuuta 2012

Raikas avainkaulanauha

Avainkaulanauhassa on lasi- ja puuhelmiä sekä kuukivisiruja. Väreinä lasi, lila, musta ja turkoosi.


maanantai 21. toukokuuta 2012

Punaista korallia

Punaisia korallinugetteja ja puuhelmiä, mustia lasihelmiä ja metallihelmiä - siinä resepti herkullisen punaiseen kaulakoruun.



sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Rannekoruja tilauksessa

Tein nämäkin rannekorut Memory Wireen, jota ne sopisivat käteen kuin käteen, kun en tiedä saajan ranteen paksuutta.  Tummassa rannekorussa on lasihelmiä ja maanläheisinä väreinä pieniä Intian akaatteja ja suurempia Red ocean Jaspereita. Valkoisessa taas on howliitteja, puuhelmiä ja kuukivisiruja.



lauantai 19. toukokuuta 2012

Hullu hevonen

Päivän koru syntyi kaksirivisenä ja -värisenä. Kivistä toinen on turkoosia kalkkikiveä ja toinen ruskeaa hullun hevosen kiveä. Koru on tehty koruvaijeriin ja lukkona on salpalukko ketjussa.

pituus 77 cm





Samaan settiin sopiva rannekoru on tehty memory wireen.



Myyty!


torstai 17. toukokuuta 2012

Vanhan uusiokäyttöä

Purin vanhan puisen kaulakoruni ja tein siitä memory wireen rannekorun ja lyhyemmän kaulakorun. Jospa sitä nyt tulisi käytettyäkin.




keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Valkoista lahjaksi

Valkoista ja toivottavasti nuoren neitosen makuun - tämä setti menee lahjaksi.
Rannekoru on tehty memory wireen ja siinä on käytetty soikeita puuhelmiä, pyöreitä howliitteja, kuukivisiruja ja metallisydämiä. Korvakoruissa on metallisydämet ja ketjun päässä pari howliittia ja kuukivisiruja.



maanantai 14. toukokuuta 2012

Memory wire -rannekoru ja avainkaulanauhoja

Tilauksena tällä kertaa musta-tummansininen avainkaulanauha kaksin kappalein ja musta rannekoru. Rannekoru on tehty memory wire -metallilankaan erilaisita lasihelmistä ja metallisydämistä.



lauantai 12. toukokuuta 2012

Omaksi iloksi

Itselleni valmistui pieni sardonyx-riipus ja siihen sopivat korvakorut.



Verkkokiveä ja hopealankaa

Tänään sain vihdoin kaiken inventoinnin ja kirjanpito-opiskelujeni keskellä tehtyä valmiiksi tämän kaulakorun, joka kuuluu samaan settiin 29.4. tekemäni rannekorun kanssa. Kivet ovat siis verkkokiveä ja lanka hopeoitua kuparilankaa.


tiistai 8. toukokuuta 2012

Roosa avainkaulanauha

Tilauksena äitienpäivälahjaksi avainkaulanauha. Tästä lähtee...


maanantai 7. toukokuuta 2012

Mollamaija

Kokeilin vaihteeksi tehdä jotain uutta. Pujotin siimaan pieniä helmiä, joista syntyi riipus - Mollamaija. Eipä siitä tullut mikään taidonnäyte, mutta oli hauska kokeilla.


sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Musta avainkaulanauha savulla höystettynä

Tämä avainkaulanauha ja rannekoru lähtee eteenpäin tilattuna settinä.