tiistai 30. lokakuuta 2012

Taikasammal

Tältä näyttää sammalmätäs, kun katsoo ihan läheltä...



... ja tässä se koruksi muutettuna. Korun kirkkaat helmet ovat keramiikkaa ja tummemman vihreät helmet ovat turkoosia. Kaulakoru on tehty Leather like -nauhaan. Sen pituus on noin 53 cm, mutta säädettävissä vähän lukon säätöketjulla. Rannekoru on tehty paksuun joustolankaan.

Koko setin hinta on 18 €


sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kanervat

Tulihan sitä kontattua kanervikossakin ja tuloksena tämä kuva...




... josta syntyi korusetti. Ranne- ja korvakoruissa on täplikkäitä keramiikkahelmiä. Ne on kieputeltu hopeoituun kuparilankaan ja lisänä on muutama helmiäishelmi. Rannekorussa on säätöketju, joten sen saa kaikille sopivan kokoiseksi. Koko setin hinta on 16 €.




perjantai 26. lokakuuta 2012

Koru miehelle

Olihan sitä tehtävä yksi koru omalle murullekin. Tämä miehekäs rukousnauha on tehty tummanruskeista puuhelmistä.




torstai 25. lokakuuta 2012

Sudenkorento

Tätä valokuvaa työstin pitkään. Pelastin tämän suuren korennon mökin pihalammesta. Se kääntyi ja katsoi minua suurilla silmillään ja silloin älysin ottaa kamerani esiin ja napata siitä kuvan.





Korento muodostui vähän kerrallaan, mutta nyt se on valmis. Se on tehty hopeoidusta kuparilangasta ja lasihelmistä. Puuvillanyöri menee korennon jalkojen läpi. Nyörin helmikoristellut päät pujotetaan jalkojen vierestä nyörin läpi ja korennolla se kiristetään niin, että koru pysyy halutun pituisena.




tiistai 23. lokakuuta 2012

Simpukkaranta

Seuraava valokuvani on saanut korun muodon. Kuva on otettu mökkirannallamme Bromarvissa...


... ja tässä koru valmiina.
Korusta löytyy Red Zepra -kivisiruja ja simpukkahelmiä. Pituus lukkoon asti on 68 cm.



maanantai 22. lokakuuta 2012

Hopeakorvakoruja

Eilen ja tänään olen näperrellyt hopealangan (925) kanssa ja tehnyt niistä korvakoruja.

Nämä nappikorvakorut on tehty keltaisesta jadesta, keramiikasta, ruusukvartsista ja ametistista.


Nämä koukkukorvakorut on tehty keramiikasta (valko-vaalenapunainen-musta, kiiltävä vihreä ja vihreä), keltaisesta jadesta, punaisesta korallista.


perjantai 19. lokakuuta 2012

Korallimeri

Tilauksena oli lyhyehkö musta-punainen kaulakoru. Pituutta kaulakorulle tuli 54 cm. Korusta löytyy puna-mustaraidallisia keramiikkahelmiä, punaisia koralleja ja mustia lasihelmiä. Ovaalin helmen kiehkura on hopealangasta.



torstai 18. lokakuuta 2012

Valokuvista koruja

Syksyisellä mökkireissullani napsin ihania kuvia luonnosta. Nyt yritän inspiroitua niistä ja muuttaa ne koruiksi. Tässä ensimmäinen kuva...






... ja tässä siitä muovautunut koru. Korussa on mustia ja punaisia lasihelmiä, hematiittia siemenhelminä ja biconeina, oransseja puuhelmiä sekä pyöreitä ja spiraaleja keramiikkahelmiä. Korun pituus ylimmän rivin mukaan 49 cm.



keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Puhdas ilo

Erityislähetys omalle äidille - rukouskaulanauha on tehty valkoisista howliiteista ja punaisista korallikivistä.




tiistai 16. lokakuuta 2012

Neljän kopla

Tein taas tukun uusia avainkaulanauhoja myyntiin. Niistä kaksi on vähän herkempää pastelliväristä ja toiset kaksi edustaa reilumpaa väriskaalaa.

Avainkaulanauhat á 16 €

Huurre, myyty!

Liplatus, myyty!

Sammalmättäät, myyty!

Preeria, myyty!

torstai 11. lokakuuta 2012

Hopeakorvakoruja

Nyt päätin vihdoin tarttua hopealankaan (925) ja muotoilla niistä korvakorut. Korvakorut kiinnitetään korvaan silikonitulpilla. Toisissa on riipuksina 12 mm:n foliolasihelmet, joissa mustia kohokuvioita ja toisissa sydämet, jotka ovat 16 mm:n kokoiset Picture jasper-kiveä.




Syysmeren aalloilla

Tämä kaksirivinen lasihelminen rannekoru on tehty joustolankaan. Paksut joustolangat on kiinnitetty hopeoituun kuparilankakukkaan solmusuojilla.



tiistai 9. lokakuuta 2012

Utuinen avainkaulanauha

Kusti on polkenut ahkerasti avainkaulanauhoja uusille omistajilleen. Tässä yksi niistä, harmaasävyinen avainnauha, joka lähtee piakkoin eteenpäin. Myös tätä avainnauhaa voi käyttää koruna, kun klipsasee avainlukon pois.



sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Nappikorvikset

Nyt oli haastetta - ystäväni pyysi tekemään avainkaulanauhaansa sopivat korvakorut, joiden piti olla nappimalliset. Toiset saivat olla vähän roikkuvat. Koska en halunnut tehdä mitään tusinatavaraa eli liimata valmiiseen pohjaan helmiä, tein nappikorvikset hopealankaan, jota postimies juuri viime viikolla kantoi kotiini. Itse en koskaan käytä nappimallisia korviksia, joten jouduin todella pohtimaan mitä helmistä voisi tehdä.

Kivet ovat Red Ocean jasperia, marmoria ja Intian akaattia.


lauantai 6. lokakuuta 2012

Sormustrio

En olekaan pitkään aikaan tehnyt sormuksia. Nyt sain toissayön unettomina tunteina hyvän idean sormuksen mallista ja tässä se toteutettuna 1 mm:n hopeoituun kuparilankaan. Kivinä ametistia, ruusukvartsia ja verkkokiveä. Sormukset on helppo säätää sopivan kokoiseksi.

Sormusten hinta á 7 €

































perjantai 5. lokakuuta 2012

Sydänsimpukat

Istutin metallisydämet korvakorukoukkuihin ja laitoin hopeoituihin ketjuihin roikkumaan simpukkaneliöitä. Siitä syntyi siron hentoiset korvakorut, joilla on pituutta sydämestä alaspäin n.6,5 cm.




torstai 4. lokakuuta 2012

Ruusunen

Tämä 53 cm pitkä kaulakoru on tehty hopeoituun kuparilankaan kiedotuista ruusukvartseista. Riipuksena on iso facettihiottu lasipallo.

17 €, pituus 53 cm


keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tähkät

Päivän koruna tänään punaisista lasihelmistä ja hopeoidusta kuparilangasta kieputetut tähkät. Kaulakorun nauha on tehty päällystetystä koruvaijerista ja sen pituus on 43 cm. Korvakorujen tähkät ovat noin 3,5 cm pitkät.