maanantai 12. elokuuta 2013

Sydän karrella

Tänään oli niin raju työpäivä huonosti nukutun yön jälkeen, että oli pakko ottaa hopeasavi taas esiin, jotta pysyn illan kasassa ja nukahtamatta. Tämä on terapiaa parhaimmillaan :)

Sydän on 1,5 cm läpimitaltaan ja sen keskellä on punainen 5 mm:n zirkonia. Riipuksen voi ripustaa ketjuun joko molemmista kaarista tai vain toisesta.



keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kolibri

Tämä 41 cm:n nahkanauhassa oleva riipus, kolibri ja kukka, on 3,5 cm pituinen. Se on muotoiltu hopeasavesta. Nahkanauhan muut osat hopeaa (925).



U-käännös

Tämä hopealintu (999) tekee täyden u-käännöksen nähdessään mettä täynnä olevan kukan. Siivessä on upotettuna kaksi pientä vaaleanpunaista zirkonia. Linnun koko on nokan päästä siiven kärkeen 3 cm.

33 € ilman ketjua

Köynnöskukka

Hopeasavesta muotoiltu kukka on läpimitaltaan 2,4 cm ja sen keskellä on 4 mm:n lila zirkonia. Kukka kiipeää köynnöksensä avulla nahkanauhassa. Nahkanauhan (43 cm) muut osat ovat hopeoituja.

37 €


sunnuntai 4. elokuuta 2013

Peacock

Luonnosvihostani löytyi mm. tämän riikinkukko, jonka olin sinne jossain vaiheessa idean saatuani piirtänyt. Vihko on aina oltava mukana, sillä idea saattaa pumptsahtaa hetkenä minä hyvänsä päähän ja silloin se on välittämästi saatava paperille, ettei se unohdu.

Jäljensin ääriviivat kalvolle, irrotin sen saksilla ja sen ääriviivoja pitkin leikkasin hopeasavesta korun. Upotin vihreitä ja sinisiä pieniä zirkoneja sulkien päähän ja sitten vain vimmatusti tasoittelemaan ja hiomaan ennen polttoa, jotta pinnasta saisi mahdollisimman sileän. Eihän se kyllä koskaan ihan sileäksi tule, mutta toisaalta minusta on kiva, että koruissani näkyy käsityön jälki.