Tilaus ja toimitusKun haluat tilata tuotteitani, ota yhteyttä sähköpostilla helmikoruarkku(at)gmail.com. 

Teen avainkaulanauhoja tai avaimenperiä katajanpalaan kolvilla polttamalla. Jos haluat jonkun tietyn kuvion, laita minulle kuva tai sanallinen toive mallista, niin teen sellaisen muutamassa päivässä. 

Maksutavat ja toimitus
Maksutapana turvallinen tilisiirto/ennakkomaksu. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja maksutiedot, josta löydät pankkiyhteystietoni. Tilaus toimitetaan normaalisti 1-2 vuorokauden kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy tililläni. Jos jostain syystä et saa 24h kuluessa tilausvahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä helmikoruarkku(at)gmail.com.

Tilauksen tultua sähköpostiini, pidän tuotteita varattuna seitsemän (7) päivää. Mikäli maksua ei ole suoritettu tänä aikana, oletan kaupan peruuntuneen ja palautan tuoteen sivuille myyntiin.

Toimituskulut
Yli 30€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Postikulut riippuvat lähetyksen painosta, mutta alle 28 € tilauksissa pääsääntöisesti 2,00 €, kevyemmät korvakorut tms. 1,50 €. 

Palautukset
Tuotteilla on 7 vrk:n palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan ostajalle postikuluineen. Tilauskoruilla ei ole palautusoikeutta ellei kyse ole selvästä materiaali- tai valmistuvirheestä. Palatuksissa ota aina ensin yhteys sähköpostitse palautuksen sopimiseksi. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.