torstai 29. marraskuuta 2012

Erikoista akaattia

Korvakorutilaus valmiiseen kaulakoruun mallattuna aiheutti pieniä ongelmia. Kaulakorun kivet olivat niin erikoisia, ettei helmiliikkeiden myyjätkään osanneet varmasti sanoa mikä kivi on kyseessä, mutta arvelivat, kuten  minäkin, että kyseessä on akaatti.

Saman värisiä akaatteja tai muita kiviä ei löytynyt mistään, joten ostin vihertäviä akaatteja, jotka olivat kaikkein lähinnä korun kivien väriä. Lisäksi ostin vaaleanruskeita facettihiottuja rondelleja, joita löytyi myös kaulakorusta.

Tämä on taas näitä tilauksia, johon täytyy tehdä kaksi eri versiota, jotta tilaaja saa itse valita mieleisensä tai sitten tehdään vielä kolmannet, jos näistä kumpikaan ei sytytä :)

Ensimmäiseen vaihtoehtoon käytin ostamani vihertävät akaatit ja laitoin ne rondellien kanssa ketjuun roikkumaan - kaulakorunkin kivet olivat ketjussa.






Toisen vaihtoehdon facettihiotut akaatit löytyivät omasta varastosta. Ne ovat itseasiassa samanlaiset, kuin muutamat kaulakorun kivistä, mutta vain hieman tummemmat. Suurin osa korun kivistä oli enemmän vihertäviä ja vaaleampia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti